fbpx

FORPREMIERE: Astrid Cordes viser en mere mørk og aggressiv side på sin nye single med tilhørende video

Foto: Julie Montauk

Astrid Cordes som førhen har været en del af duoen Shy Shy Shy, er ude med sin anden single som soloartist, med endnu en fængslende video, som du kan se hos lige her.

På redaktionen var vi begejstrede for Astrid Cordes debutsingle “Portrait”, som også havde en flot animeret musikvideo til, i et lyrisk smukt og reflekterende univers. Nu er hun klar med andet singleudspil “Ivy ( I Can’t Move)” hvor Astrid Cordes er mere aggressiv og direkte i sin sang og instrumentering. Det klæder hende, at vi allerede nu, har set en blød, men også lidt hårdere og direkte side af hende. Som titlen på nummeret indikerer med teksten // I Can’t Move // handler den om klaustrofobi, som kan opstå i en stresset og hektisk hverdag, hvor forventninger fra en selv, men også omverden kan virke enormt tyngende. Netop den stemning og følelse får hun udtrykt gennem hendes direkte og “vrede” vokal, og en mere slagkraftig instrumentering, end hvad vi har oplevet på første singlen. Den nye single er også ledsaget af en animeret kollage-video, som er lavet af Lise Grønvald Nielsen, hvor både farver og billedsprog er drastiske og medvirker til at skabende et voldsomt og provokerende univers, som underbygger den paniske følelse hun beskriver i sangen.

Se forpremieren på Astrid Cordes “Ivy ( I Can’t Move) her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com