Frontkvinde fra Under Byen kaster sig over soloprojekt med single og video

Foto: PR

Henriette Sennenvaldt, fra det anmelderroste samt prisvindende band Under Byen, starter en ny æra for sangerindens karriere, med soloprojekt.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

“New Skill” er navnet på det første udspil fra sangerinden Henriette Sennenvaldt, som man måske kender fra bandet Under Byen. Dette er hendes første solo-materiale nogensinde. Hendes tidligere band var kendt for deres genrebrud mellem pop og rock, og deres instrumentation bød på alt fra klaver og bas, til cello og sav. Nu træder hun væk fra bandet og står på egne ben. Singlen “New Skill” handler om dit forhold til dig selv, og dit eget selskab, og at opdage verden omkring dig, som være ny og spændende. Hun skrev den i en ny lejlighed, hvor den larmende stilhed gav hende musikalske ideer og alt begyndet at blomstre. Musikvideoen er med Henriette Sennevaldt i fokus, med en vindblæser bag sig, og spiser ostepops i slowmotion. En barnlig detalje, til den meget smukke og instrumentalrige sang i baggrunden. Med single og video ude, annoncerer hun også debutalbummet, Something Wonderful, som udkommer den 13. november.

Imens kan du nyde de skønne toner og musikvideo lige her:

[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com