fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 42

Foto: Velvet Volume // Chris Calmer

Så er vi igen klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra sej rock, hiphop og dansksproget lyrik. Vi har udvalgt fem interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

KOPS

Hvor: Walthers Musikcafé
Hvornår: Torsdag den 15. oktober klokken 20:00

Artist og producer KOPS gæster Walthers Musikcafé på torsdag, med et sprudlende musikunivers. Han er netop ude med sit album Artwork l/ll, som er et dobbeltalbum fyldt med spændende features. KOPS har på imponerende vis opnået en stor fanskare, radiovenlige hits og spillet på store branchefestivaler. På torsdag kan man opleve ham i Walthers hyggelige omgivelser, til en skøn aften med god musik.

KIDD – support Carl Knast

Hvor: Store VEGA
Hvornår: Fredag den 16. oktober klokken 17:00

Tilbage i 2011 tog Kidd Danmark med storm, og lynhurtigt blev han en af de største rapstjerner og lyden af 10’erne. Han har lavet kæmpe hits som “Ik Lavet Penge”, “Brunt Øje” og “Bare Dans”, som sætter ild til ethvert dansegulv rundt omkring i landet. Med en kunstner som Kidd ved man aldrig hvad der kan ske, og på fredag starter han sit Store Vega maraton, med hele otte koncerter, hvilket aldrig er set før. Der er rift om billetterne og mange af koncerterne er udsolgt, men så er det godt, at der er flere at tage af. Det bliver helt sikkert en vild aften, og med sig har han den nye rap artist Carl Knast, som helt sikkert formår at varme salens siddende publikum godt op.

Mellemblond Solregn Release

Hvor: Musik Loppen
Hvornår: Fredag den 16. oktober klokken 20:00

Mellemblond har efterhånden fået stor anerkendelse for sin dansksprogede rock, med fem Steppeulvs-nomineringer og anmelderros for både musikken og lyrikken. Nu er Kristoffer Munck Mortensen, bedre kendt som Mellemblond, klar med et akustisk album, Solregn. Albummet vil byde på nye sange, men også gamle sange fra tidligere albums i nye klæder. Albummet er kommet til ved et flot samarbejde med jazzmusikeren Nils Bo Davidsen på bas og cello. På fredag kan du komme med til release koncert på Musik Loppen på Christiania, hvor der er få billetter tilbage, så du skal skynde sig at slå til.

Velvet Volume

Hvor: Train
Hvornår: Fredag den 16. oktober klokken 20:00

De fleste der bare kender lidt til rock ved hvem de tre seje søskende Noa, Naomi og Nataja Lachmi fra Velvet Volume er. De er især kendte for deres energiske liveoptrædener og rå attitude. Singlerne “Lonely Rider” og “Carry” fra det seneste album Ego´s Need, som du kan læse vores anmeldelse af her, har været i imponerende rotation på radiokanalen P6 BEAT. Den aarhusianske trio har haft en del anmelderros deres vej gennem tiden, spillet på diverse danske festivaler, og har også fået succes i udlandet, især Tyskland. På fredag gæster de Train på deres hjemmebane i Aarhus, og det bliver helt sikkert en kraftfuld koncert, og vil du lære dem bedre at kende kan du læse vores interview med dem lige her.

Carpark Experiments Vol. 2

Hvor: Under Bispebuen
Hvornår: Lørdag den 17. oktober klokken 18:00

Du kender måske Carpark Festival? I år præsenterer de deres andet projekt som går under navnet Carpark Experiments Vol. 2. En aften som vil byde på en helt speciel og intim oplevelse. Deres musikalske indslag bliver fra Basker Hval og Magnus Tempels, som vil omfavne med hver deres lækre musik. I samspil med musikken, har de inviteret det super seje kunstnerkollektiv Vertigo, som vil skabe en smuk og unik lysinstallation. Aftenen vil bringe en masse specielle indtryk og stimulerer dine sanser, med både noget til ører og øjne.

Gå heller ikke glip af:

Chief 1: Fredag den 16. oktober klokken 20:00, Walthers Musikcafé
Bowery Room Vol. 18: Bottlecap, The Deadly Sons, Post Detection Protocol. Lørdag den 17. oktober, Basement
Liberty: Lørdag den 17. oktober, Train

[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com