fbpx

Nordiske Hits // Uge 42

Foto: KAMARA // Ida Fiskaa

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

DAVID44 – “Space”

Pop-kometen DAVID44 er tilbage med en spritny single, efter at han debuterede med albummet Truth for halvandet år siden. Nu er singlen “Space” på gaden, og det er en ægte kærlighedshymne. DAVID44 laver elektronisk pop i et melankolsk landskab i en rendyrket nordisk sfære, og derfor er “Space” en af vores klare favoritter til denne omgang nordiske hits. Singlen har også en musikvideo til, som selvfølgelig er super spacy og cool.

KAMARA – “Sideways”

KAMARA er en super sej kunstner fra det norske musikrige, Bergen. Hun har altid villet være musiker og skrive musik, på trods af, at opbakningen hjemmefra ikke altid har været nem, da hendes mor så det mere som en hobby end en livsstil. Heldigvis har KAMARA vist, at man sagtens kan gå sin egen vej og udleve sine drømme som artist, og hun har hurtigt fået stor anerkendelse i Norden. Hun er en artist, der virkelig har sat sine mål og ambitioner, som du kan læse mere om i vores interview med hende. Hun var også en af vores bedste opdagelser på By:Larm Festival i år, hvilket også betød, at vi glædede os til at genopleve hende på SPOT Festival, som jo desværre blev aflyst. Sangen “Sideways” er inspireret af førnævnte konflikt med moren, som nu er meget stolt over sin datter, og hvor hun er nået til i dag. Sangen har en catchy popmelodi og en ægte feel-good vibe. KAMARA er en super dygtig og en sej artist, som ikke er bange for at vise verden hvem hun er – og ikke mindst prikke lidt til de skeptiske forældre derude,

Duvchi – “Impatient”

Bag Duvchi finder man den svenske producer, sangskriver og sanger Jens Duvsjö Han har været nomineret hele tre gange til den svenske Grammy Award, og han er bestemt ikke til at stoppe. Han er netop ude med sangen “Impatient”, som er en elektronisk poppet sang, som han selv har produceret. Den er mixet af Chris Galland og Manny Marroquin, som er det award-vindende team bag kunstnere som Rihanna, The Weekend, Kanye West med flere. Der er ingen tvivl om, at der er masser af ambitioner og finesse bag Duvchis produktion og musikalske proces, og resultaterne er også mærket af netop det. Der er en god og professionel produktion og mastering bag singlen, og sangens fulde potential bliver frigivet af Duvchis high pitch vokal. Sangen kommer forud for hans kommende album, som rammet gaden til december.

Ellers tilføjet;

Ane Brun – “Crumbs”
brenn. – “Gi meg litt fred”
Gemini Inc – “Walk With Me”
Girlcrush – “I’m Easy”
HAVSUN – “Company”
Henning – “Var jag än lägger min hatt (och så vidare)”
Himmelrum – “Nerve”
Jaguaren i skoven – “Release the Witch”
Klara Zangerl – “Mars 2022”
Loaver – “Bloom With Me”
Lykke Li – “BRON”
Marianne Engebretsen – “Sumerdays”
Nicky William – “You are Burning”
Orions Belte, Shikoswe – “Conversations”
Oskar Nordbø – “Lord Oh Lord”
Pale Honey – “Some Time, Alone”
PRISMA – “No Goodbyes”
Preis – “Where The Moon Smiles”
Synne Vo – “Gonna Be Alright”
Villa Rivercat – “Season”
Will – “Someone Else in Mind”
Yellow Honey Dew – “Hundred Divisions”

 

Følg playlisten her:

 

[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com