fbpx

Nordiske Hits // Uge 44

Foto: Maximillian // Karen Rosetzsky

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Fjer – “Sleeping with the Enemy”

Maja Barløse er navnet bag kunstneren Fjer. Hun laver moderne elektronisk R&B, med en luftig og sjælfuld vokal. Hun er både dygtig når det kommer til at producerer og skrive sangtekster, som klart og tydeligt reflekteres i hendes sange, samt en gennemgående power og udstråling, som smitter af når man hører hendes musik. Både hendes to EP’er og debutalbum blev udgivet på det uafhængige label, Quintic i New York, hvor Fjer selv har været bosat. Hun er en dansk artist, hvis univers virkelig er værd at dykke ned i.

Isak’s Island – “Pre Flight Depression”

Isak’s Island er den norske multi-instrumentalist, Aksel Undset’s alter ego projekt, der med sin nye EP The Flying Island, er en veludført plade. Musikken finder sin inspirations fra sci-fi film fra 70-80’erne, i en sammensmeltning af det ydre uendelige univers og menneskets indre univers. Musikken på førnævnte, har en mere mørk dualitet, når sangende skrifter mellem space-rock og melodisk folk. Isaks Island er et interessant projekt, med flere lag og stemninger gennem sin lytning af EP’en.

Maximillian – “A Drop In The Ocean Blue”

Den unge og charmerende R&B sanger, har netop udgivet EP’en Still Alive, som rummer Maximillians moderne popunivers, med nuancer af bløde og sjælfulde R&B toner, og triphop. Den unge stjerne tog internettet med storm, da han tilbage i 2017 lagde et cover af Frank Oceans “Pink+White”, og derfra tog det hurtigt fart. Han har ramt plet i mange pigehjerter med sine rendyrkede kærlighedssange, som i dag har mere end 20 millioner streams. Han fik stor ros for sin optræden på den anerkendte Bøgescene på Smukfest i 2018, og til den 10. december 2020 kan vi opleve ham i Lille Vega.

Ellers tilføjet:

Anna of the North – “Lover Ghost”
AURORA – “Thank U”
Boys From Heaven – “Memory”
Brita Lilot – “Ivy”
Coral – i just want you cause you’re gone”
Embla and the Karidotters – “Burn the City Down”
eve – “All I Do”
Goofy Geese – “Above the Clouds”
Himmelrum – “Sølvflod”
JEONA – “High and Lows – Acoustic”
Jonas Habiki – “Someone Toulouse”
Jonas Panico – “Bound to Break”
Julie Ellinor – “Chasing Shadows”
Kaspara – “Våken”
LOVA – “Lonely Ones”
L.U.N.A – “La meg gå”
MARBLES – “Butterfly”
Poptones – “Don’t Be Afraid”
Phogg – “PP”
Sarah Klang – “Canyon”
Slørede Linier – “Vintertid”
Vola Tila – “Forget That I Love You”

Følg Playlisten her:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com