fbpx

Nu er det næste store danske singer/songwriter-ikon fundet

Foto: Martin Goltermann

Fyld din efterårshverdag med forårsstemning fra skønne Peter Wangel.

Peter Wangel har begivet sig ud i et nyt musikalsk kapitel efter hans mere elektriske projekt, der slet og ret hed Wangel. Nu er han klar som en god dansk singer/songwriter i stil med kunstnere som Peter Sommer. Tidligere i år udgav han også singlen “Omfartsvej”, der blev taget godt imod i det danske musiklandskab. Om “Forårsdag” siger Peter Wangel selv:

– De druknede anemoner, som ligger døde på jorden, men stadig ser smukke ud. Et skæbnesvangert møde mellem to personer i en park. En verden, som er uforudsigelig og dyster. At turde slippe den kærlighed, som ikke er god for én. Disse billeder blev til en historie, som stadig rumsterer i mit hoved, og som jeg bliver bedre til at forstå for hver gang jeg hører den.

“Forårsdag” er en smuk sang, der har noget dejligt klassisk og folkeligt over sig – en utrolig menneskelig sang.

Peter Wangel har et album Omfartsvej på vej, der udkommer den 13 november, men hvis du ikke kan vente så længe, kan du lytte til “Forårsdag” lige her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com