fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 43

Foto: DOPHA // Katrine Ravn

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

DOPHA – “Anti Breakup Song”

DOPHA har fået stor radiosucces med sine seneste singler, flere rosende ord og bliver spået en lovende fremtid som popstjerne. I dag er den nye spirende popartist ude med en ny frisk single, til din fredag. “Anti Breakup Song” handler, om hvor svært det kan være at slå op, og komme videre. Det seneste udspil er en finurlig popsingle, med en vis selvironi og selvbevidsthed. Der er direkte tekstlige referencer til Britney Spears, The Cardigans og Garbage, men også lydligt læner sig op af disse kunstnere. Hun er snart ude med sit debutalbum, og derudover har hun en fin optræden til Kronprinseparrets priser på næste lørdag. Tjek den nye single ud på ugens playliste!

Coral – “i just want you cause you’re gone”

Vi bliver lidt i samme tematiske boldgade på Corals nye single “i just want you cause you’re gone”, om ja et emne, der nok siger siger sig selv. Den svenske singer/songwriter Miranda Coral Engholm aka Coral debuterede sidste år med en dobbeltsingle “find me wrong”, som fik en masse succes. Nu er hun endelig tilbage med nyt musik, efter et ud ad til stille år for sangerinden. Det nyeste udspil har en rock-poppet lyd med en ærlig og vedrørende tekst. Nummeret fortjener helt klart en plads på ugens playliste – lyt til nummeret nedenfor.

abrahamblue – “Still Feel”

Lad os bare blive i det følsomme hjørne, med endnu en kærlighedsfortælling, dog i en lidt anden genre. Den nye upcoming kunstner abrahamblue, der har sin daglige gang i Antwerpen, udgiver sit første offcielle album i dag – Tracks I Made Last Summer – efter længere ventetid og forskellige singleudgivelser og demos. Det er sjælfuld bedroom-r&b. “Still Feel” er en super groovy r&b ballade med Abrahamblues’ døsige og signifikante vokal tilsat en masse legende guitarflader og pianos. Nummeret handler om en kvinde, han stadig føler noget for, så måske skulle han lade hende vide det. Start din weekend stilsikkert med dette nummer, og tjek hele det nye album ud fra den nye spændende r&b-kunstner!

Ellers tilføjet:

Arlo Parks – “Green Eyes”
Astrid Cordes – “Ivy (Can’t Move)”
Bisse – “Fyrretræ”
boy pablo – “i <3 u”
Easy Life – “Daydreams”
Ela Minus – “Close”
Emma Steinbakken x Matoma – “Wow”
Fjer – “Sleeping with the Enemy”
HARKO – “Laika”
Isaac Kasule – “La Route (feat. Node)”
Jonas Hibiki – “Someone Toulouse”
Julie Ellinor – “The Weight Of It All”
KAMMA – “Something to you”
Liss – “Leave me on the dance floor”
Niels Schack – “Bando”
Nilüfer Yanya – “Crash”
Poptones – “Waves”
Ruben – “Dear God”
Sarah Klang – “Canyon”
Son Little – ” Goddess Wine”
SVEA – “I’ll Get Better”
Velour – “Glemt det”

Følg playlisten her:

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com