fbpx

Vola Tila er ude med endnu en indieballade, der hypnotiserer

Foto: PR

Norden har fået deres helt egne Tame Impala! Vola Tila imponerer på deres nye drømmende single “Forget that I Love You” i deres indie alt-popunivers. På deres til dato mest rene minimalistiske nummer i et flot lydunivers med knivskarpe melodier.

I september 2019 udgav Vola Tila deres kritikerroste debut-EP Personality Apocalypse, nu er de ude med deres anden single i år “Forget that I Love You”, og annoncerer i samme ombæring deres debutalbum Soon, der står til at udkomme i begyndelsen af næste år. Den svenske duo bestående af Johannes Henriksson og Richard Andersson inviterer dig ind i et smukt nostalgisk rum, hvor man kan læne sig tilbage og føle den sentimentale fortælling om kærlighedens tvetydigheder.

“Forget That I Love You” handler om den svære afsked med en man elsker – fyldt med sorg, men også et håb om at komme videre.

Lyt til den knivskarpe og dugfriske single, der udkom i dag herunder:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com