fbpx

Den danske rapper såforsatan vender op og ned på de klassiske hiphop tematikker

Foto: Edi Cliff

Første single er ude fra den unge rapper med navnet såforsatan, efter at han vandt Karrierekanonen i år.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Med tunge trap-beats og en insisterende vokal rapper en af dette års vindere af Karriererkanonen, såforsatan om autonomi og ikke at ville makke ret. “Aldrig Har Jeg” udkom fredag den 27 .november sammen med en dertilhørende syret og fed musikvideo, filmet af Edi Cliff, som også laver videoer fra blandt andre Høker, Barselona og Baby Bino. Og som rapperen fortæller selv, vender musikvideoen op og ned på kønsroller og andre tematikker fra hiphopsamfundet. Det er både en sjov, men også interessant vinkel til videoens visuelle udtryk. Det er en video, som overrasker og får dig til at sige “Så for satan”, når man ser den. Han er et spændende skud på den danske hiphop-stamme og såforsatan er sågar annonceret til dette års Smukfest og skal endda opvarme for Joyce i Pumpehuset den 18. december. Alt i alt en solid start for rapperen, efter sin vindertitel fra Karrierekanonen 2020. Tjek sangen og musikvideoen ud lige her.

[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com