fbpx

FORPREMIERE: Ghazal udgiver selvsikker ny single med flot tilhørende musikvideo

Foto: Robin Iborn

Med sin iranske baggrund har artist Melodi Soltani tit oplevet diskrimination af forskellig slag. Det tager hun nu op på sin nyeste single.

Ghazal udgav tidligere i år sin debutsingle “Wedding Song”, der blev taget ekstremt godt imod af både publikum og anmeldere. Nu er hun tilbage med en meget personlig sang, der handler om den seksuelle objektivisering, Ghazal selv har oplevet gennem sit liv. Sangen handler også om giftige magtrelationer i kærlighedsforhold, hvilket kommer til udtryk i teksten. En tekst, der kun er for de indviede, som kan forstå farsi. Det, at Ghazal vælger at blande engelsk med farsi, sender et enormt stærkt budskab om at stå ved sine rødder, og så lyder det jo også bare super fedt.

“My Name”, som sangen hedder, har også lige fået en flot musikvideo (instrueret af skuespillerinde Rosalinde Mynster) med på vejen, der med sine flotte farver og let skjulte humor virkelig er en god tilføjelse til singlen. Du kan se musikvideoen før alle andre lige her;

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com