Koncertanbefalinger // Uge 46

Foto: Camelo // Shilo Duffy

Så er vi igen klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på en del koncerter trods det er ikke lige frem nemme tider for musik- og koncerterbrancen. Med alt fra alternativ pop, soul, alternativ rock med mere! Vi har udvalgt fem interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder og tilføjet, hvad du ellers ikke må glip af.

100blaa // RUST Sleeps Around

Hvor: Empire Bio
Hvornår: Lørdag den 14. kl. 20.30

RUST rykker ud af huset med sine nye koncerter RUST Sleeps Around, denne gang i Empire Bio. Det er pladeselskabet 100blaa, som byder på fire forskellige nye spirende artister fra København, det inkluderer Komorebi Garden, Karl Meyer, Amel og Camelo, som vi tidligere har skrevet om her på siden. Komorebi Garden er duoen bestående af Ronja Andersson og Eigil Hein Jespersen, der leverer spændende art-pop. Debutanten Karl Meyer er klar til at præsentere sin gedigen pop. Amel med det civile navn Emil Emborg leverer elektronisk musik, der udforsker flere genrer i kategorien. Og sidst men ikke mindst Camelo med sin tilbagelænede og finurlige indie-pop, og som en af vores tidligere Ugens Upcoming.

Betty Bass + Daniel Schulz

Hvor: Pumpehuset
Hvornår: Lørdag den 12. november klokken 19.00.

Den fremadstormende soul-artist Betty Bass har en lille håndfuld singler ude og er snart klar med et album. I mellemtiden kan du opleve hende live med som anden artist til Daniel Schulz – så der forventes en solid aften. Betty Boss er garant for sin fyldige og stærke vokal i et soul-poppet lydunivers. Den anden optræden på aften er Daniel Schulz en anden spændende artist på den danske musikscene. Han leverer en lyd i spændingsfeltet mellem pop og r&b tilført sin fængende vokal. Du kan opleve dem i Pumpehuset eller på Train fredag den. 13. november.

GRETA (Support Brimheim + Gro)

Hvor: Dexter, Odense
Hvornår: Torsdag den 12. november klokken 19.00.

Den albumaktuelle og anmelderoste artist GRETA, med albummet Ardent Spring Part I & II kigger forbi Dexter i Odense, og hun tager nogle prominente gæster med som support, så det er bare med at få fat i en billet før den bliver udsolgt. Den fremadstormende popartist har placeret sig solidt på den danske musikscene i år. Den unikke og fængende poplyd, med 80ernes synthflader og i det hele taget flotte produktioner har gjort GRETA til en ny artist, som du ikke kan komme uden om. Brimheim er også aktuel med sin EP Myself Misspelled – en stærk en af slagsen. Sangerinden leverer alternativ rockpop med tyngde i både vokal og produktioner. Derudover kigger den danske sangerinde Gro sørme også forbi – sikke et line-up!

Blaue Blume

Hvor: Godset, Kolding
Hvornår: Lørdag den 14. november 18.30.

Det efterhånden ret etablerede og anmelderroste indierockgruppe Blaue Blume slår vejen forbi Godset i Kolding på deres efterårsturné på lørdag. De spiller to koncerter på aftenen, hvoraf den sene er udsolgt, men du kan stadig nå at få fingrene i en billet til klokken 18.30. Det velspillende danske band er garant for stærke liveoptrædender med svævende elektroniske effekter og svingende tromme-bas-guitar-konstellationer samt vedrørende sangtekster med Jonas Smiths stærke vokal. Skynd dig at få fat i en billet til den tidligere af de to koncerter lørdag.

Maddy

Hvor: Bremen Teater
Hvornår: Mandag den 16. klokken 18.00

Den unge danske sangerinde Maddy aka Mathilde Sofie Lindgren Mikkelsen skulle have indtaget Bremen Teater den 3. november tidligere på måneden. Den er nu rykket, så hvis du ikke allerede har en billet, kan du stadig nå at opleve hendes flotte melankolske R&B-pop. Det er den blot 21-årige sangerindes første headliner koncert og der er få billetter tilbage, så man skal tage at skynde sig. Hendes musik leder tankerne til store popartister med hendes internationale og fængende lyd og vokal. Hendes singler er blevet velmodtaget på diverse streamingtjenester med en helt masse afspilninger, så glæd dig til at høre hende live.

Gå heller ikke glip af: 

Lord Siva: Gimle, Torsdag den 12 november klokken 20.00
TERESE (RUST Sleeps Around): Funke, Torsdag den 12. november klokken 19.30
Fribytterdrømme: Store VEGA, Fredag den 13. november klokken 19.00
School of X: Bremen Teater. Lørdag den 14. november klokken 21.00

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com