fbpx

Mekdes annoncerer forårsturne

Foto: Pontus Hammarström

Den unge og fremadstormende stjerne Mekdes har netop offentliggjort, at hun til foråret 2021 drager på tourne rundt i landet.

Man kan ikke komme udenom at den unge musiker Mekdes fra Kolding, har slået sig stærkt fast på den danske musikscene. Med numre som “In Favor of You” og “Lonely”, som begge blev store radiohits og som virkelig skød hendes karrierer i gang. Udover det, er hun også den første danske artist, som blev inviteret over af Spotify Sweden, til at indspille den nyudgivede sang “Give You More”, som også var en af vores favoritter på ugens Uimodståelige Til lørdagens DMA var hun sågar også nomineret som Årets Nye Live Navn, trods at hun “kun” har været på en mindre tour tidligere på året. Det bliver snart lavet om, for til foråret tager den talentfulde stjerne rundt i landet på sin forårstour i 2021.

Se tourplanen:

2/4: Roskilde, Gimle
3/4: Svendborg, Harders
9/4: Århus, Train
10/4: Albertslund, Forbrændingen
14/4: Randers, Turbinen
15/4: Aalborg, Studenterhuset
16/4: København, Vega
17/4: Esbjerg, Tobakken
22/4: Slagelse, Badeanstalten
23/4: Køge, Tapperiet
24/4: Helsingør, Kulturværftet
29/4: Herning, Fermaten
01/5: Odense, Posten

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com