fbpx

Nordiske Hits // Uge 48

Foto: Jens Nørhave // Jonas Fogh

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

AGGi DiX x Jaden Castro – “Mood”

Den attituderige aarhusianske R&B-sanger og rapper AGGi DiX er ude med sin tredje single. Denne gang teamer hun op med den amerikanske rapper Jaden Castro på nummeret “Mood”, som spytter skarpe rim på et vers. Hun fortsætter i samme stærke spor med sine meget rytmiske og soulede vokal tilført stærke hiphop-produktioner. Hun præsenterer en meget international lyd, og det bliver spændende at følge den spirende artist, som også snart skulle have sin debut-EP klar. Lyt til det nye stærke udspil herunder.

Jens Nørhave – “Brækket Ben”

Sangeren, produceren og rapperen Jens Nørhave er ude med nyt udspil og forsmag for sin kommende EP “Smukke Idioter”, der udkommer til næste år. Singlen er en rørende og personlig beretning om en svær periode i sit liv. Det får også en smuk metaforisk betydning og meget rammende billede – “at danse med et brækket ben” og som den danske artist selv udtaler: “var meget rammende metafor, for hvad der foregik i mit hoved på det tidspunkt”. Musikalsk bevæger nummeret sig i poppet R&B – vedrørende og fængende. Hør den nye singleudgivelse nu.

Cham Léon – “three”

Den norske popartist Cham Leon med det borgerlige navn Sondre Kittelsen Paalgard udsendte singlen “four”, tidligere i år og hvad er mere naturligt end at følge op med singlen “three”. Cham Leon skruer lidt op for tempoet og attituden på den nye single, hvor han inviterer lytteren ind i et drømmende elektropop univers, hvor rytmiske up-tempo beat med elektroniske elementer akkompagnerer Cham Leon stærke vokal perfekt. Han bevæger sig i det poppede lydlandskab og finder inspiration i artister som Sia og Billie Eilish. Lyt til det nye nummer som er endnu en forsmag fra hans kommende EP, der står til at udkomme i starten af næste år.


Også tilføjet:

AMER – “Stay With Me”
arbirk – “Mountaineer”
conleche – “Attention”
Elin Vallin – “Lies”
Goofy Geese – “Hella Gorgeous”
Helana Gao – “Wow, You’ve Changed”
HONA -“Shouting Out Loud”
JOYLESS – “Want You Gone”
Kalchen – “Beautiful Strangers”
Koppen – “Robber Sole”
Kristian Grostad – “Over Soon”
Marbles Lost – “Montage Song (Boys Should Cry)”
Morten Christensen – “Skabt af sand magi”
Nana Jacobi – “Sorgfuld”
Nausia – “Sorgenfri”
Okay Kaya – “You’re Still The One”
Ole Kirkeng – “Double Shift”
Photobooth – “Ill Buy My Own Drinks”
Siri Worsøe – “Side Chick”
Solå – “Who”
Thøger Dixgaard – Elevator (feat. Jonathan Elkjær & Wads.png )
TOMMY – “Græd For Mig”

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com