fbpx

Rå og nede på jorden indiefolk fra fantastiske Coral

Foto: Ebba G. Ågren

Så er det helt store indie-håb fundet i form af svenske Coral.

Med kun 3 udgivelser bag sig er Coral ikke den mest erfarne kunstner – men det bestemt ikke høres. Med sin unikke stemme, der leder tankerne hen mod legenden Joni Mitchell, tager Coral os en tur med ind i sit hoved, hvor hun fortæller om sine tanker omkring skam samt det at tage dårlige beslutninger og være nødsaget til at leve med dem bagefter. Selve sangens er rå og intimt, og man fornemmer virkelig Corals vokalmæssige potentiale, som på fineste vis omslutter guitaren i lydbilledet.

Det er tydeligt, at vi har med en meget personlig kunstner at gøre, og man fornemmer tydeligt den nærmest sorgfulde stemning, Coral befinder sig i på nummeret. Med sådan en start på sin karriere bliver det spændene at se, hvad Coral finder på i fremtiden.

Lyt til sang på din yndlings streaming platform:

Spotify

Apple Music

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com