fbpx

Så er der punk-rock for fuld smadder fra norkse JOYLESS

Foto: Tobias Willumstad Myrland

Sprællevende og energisk ny single, med ægte punk attitude.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

“Want You Gone” er aller første skud på stammen fra de upcoming norske punk-rock stjerner JOYLESS. Med sin meget klassiske og old school punk-rock lyd, kommer JOYLESS uden tvivl til at falde i god jord hos fans af bands som The Hives, men man kan sagtens også drage paralleller til californisk surf-punk. “Want You Gone” afslører allerede i titlen hvad sangen handler om, det er en yderst rebelsk sang- der er en person, som bandet virkelig ikke bryder sig om, men sangen er skrevet på en måde så lytteren sagtens selv kan putte den person de selv er træt af ind i sangen.

Med den aggressive vokal og de fængende guitarriffs formår JOYLESS virkelig at skabe noget god, solid og catchy punk-rock.

Du kan lytte til sangen på din yndlings streaming platform:

Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com