fbpx

Søn annoncerer forårsturné

Foto: Sarah Michelle Riisager

Fremadstormende Søn er ude med en glædelig nyhed – de annoncerer forårsturné rundt omkring i landet, med masser af nye numre at tage fra med det for nyligt udkomne album ‘Danish Crown’.

Det populære og kritikerroste band Søn har taget den danske musikscene med storm med deres skæve og unikke tilgang og dansksprogede lyrik. Med adskillige stærke liveoptrædender på blandt andet Roskilde Festival og SPOT Festival med deres debutalbum Det Skandinaviske Design. Nu er de klar til endnu en turné efter endnu et udgivet album – Danish Crown – der også har fået utrolig flotte anmeldelser med på vejen. De rammer selv landevejen næste år til marts og spiller ind til videre syv forskellige steder i det ganske danske land. Du kan se hele listen herunder, og skynde dig og få fat i en billet:

Tour 2021: 

11/3: Skanderborg – Walthers
12/3: Gladsaxe – Richter
18/3: Køge – Tapperiet
19/3: Odense – Frølageret
25/3: Aalborg – Studenterhuset
26/3: Århus – Radar 
27/3: København – Hotel Cecil

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com