fbpx

Uden Ord viser deres eventyrlige væsen på ny single

Foto: Stephanie Stål

Den unge og spirende trio Uden Ord udgav i fredags deres nye single “ISO I DAG”, og deres skæve univers fungerer smukt.

Uden Ord består af Gustav Hedemann (vokal/guitar), Thomas Mulcahy (vokal/synths) og William Spangaard Nielsen (vokal/trommer), som sammen udgør den nye og spændende trio fra København. Uden Ord er en sjov størrelse, som navigerer i en genrehybrid af alt fra rock, punk, free-jazz, folk og pop. Og netop den genre-rutsjebanetur kommer man som lytter med på, på den nye rock-ballade “ISO I DAG”. Her leger bandet med tekst, lyd og stilarter. På papiret kan deres brede udforskning i genrer virke rodet, men det fungerer virkelig godt – de har styr på det. Om sangen fortæller bandet selv:

Sangen udspiller sig i en form for vekslen mellem et eventyr fyldt med fuglelignende væsner og stedsegrønne bakketoppe, og i et fængsels klaustrofobiske isolationscelle. Det er et stykke eventyrlig pop/rock, der gør brug af alt fra hooligan-kor og collegerock-guitarer til tryllefløjter og svævende violin-melodier. (…) Vi ser sangen som en små-naiv rockballade, men synes samtidig den har noget virkelig ømt og kraftfuldt over sig. Vi håber, at sangen vil skabe en lyst til at komme sine nærmeste ved og hjælpe hinanden ud af den isolation, som er en del af den tid, vi lever.

Uden Ord er et spændende act på den danske musikscene og kan i særdeleshed trække tråde til kunstnere som FRAADS og Søn. Til marts udgiver de deres debutalbum Eventyr og vi glæder os til at holde øje med trioens kreative projekter fremover.

Lyt til “ISO I DAG” på din fortrukne streamingtjeneste:
Spotify.
Apple Music.

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com