fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 46

Foto: Billie Eillish // Kenneth Cappello

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

BENEE – “Same Effect”

Stella Rose Bennet, bedre kendt som BENEE, startede allerede som 17-årig med at udgive musik. Efter hendes virale hit “Supalonely” blev brugt på TikTok og fik hendes karriere til at tage hende et helt nyt sted. Nu er hun ude med et debutalbum, som udspiller sig i de forskellige æraer i et moderne samfund. “Same Effect” er et super catchy nummer, som er et af de mere chill på albummet, men absolut ikke kedeligt. Det giver en bekymringsfri og rolig følelse i kroppen, som kan være tiltrængt i en vild tid. som vi alle oplever lige nu. Så sæt “Same Effect” på og nyd de dejlige toner.

Billie Eillish – “Therefor I Am”

Verdenssensationen Billie Eilish giver endelig lyd fra sig, med nummeret “Therefor I Am”, som har Billie Eillish´s mærke og karakteristiske vokal i fokus, som vi kender hende allerbedst. Sangen har et dybt og velproduceret beat, og vokalen har en nærmest uhyggelig stemme dubbet indover hendes. På den nye single navigeres der stadig i det Billie Eillish´s lyduniverset , som er dybt interessant og anderledes. Til singlen er der også udkommet en tilhørende musikvideo, som i en DIY-stil viser Billie Eillish, som løber rundt i et tomt indkøbscenter, og tager, hvad der passer hende.

ELBA – “Rings Out”

ELBA er en af Danmarks upcoming popstjerner. Allerede har hun spillet på Roskilde Festival og SPOT festival med sine velskrevne singler i bagagen. Den nye single “Rings Out” er om en hæsblæsende forelskelse, og kan ses som en vaskeægte kærlighedserklæring. Sangen er godt poppet med et bærende og nærmest transcenderende technobeat. ELBA er intim i et underspillet udtryk, og det klæder popstjernen. Både lyd og sang er udviklet i et samarbejde med Søren Buhl Lassen fra Blaue Blume og Guldimund alias Asger Nordtop Pedersen.

Ellers tilføjet:

Anne-Marie – “Problems”
Alfie Tempelman – “Shady”
Baby Queen – “Online Dating”
Bored At My Grandma´s House – “Showers”
bby ivy – “All My Issues (Hit The Club)
Bård Berg – “Close Your Eyes”
DAVID44 – “On My Mind”
Drug Store Romeos – “Jim, Lets Play”
Elsker Dig For Altid – “Flyv Som En Vinder”
Elvito – “Chauffeur”
Emil Kruse – “La Det Gå”
Emi Wes – “Where´s My Money”
Go Go Berlin – “Welcome To The Hills”
Joyce – “Mand Mig Op”
lil mosey – “Jumping Out The Face”
Linn Kock-Emmery – “Hologram Love”
Loyle Carner – “Yesterday”
RUBY SKY – “Limbo”
Statisk – “Højhus”
Szim – “Aldrig Været I Tvivl”
Virgin Miri – “ABC”
WIDE – “Limbo”
Yung – “Above Water”

 

Følg Playlisten her:


[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com