fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 48

Foto: Betty Bass // Navid Tollah

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder

Betty Bass – “On the Run”

Betty Bass udgiver i dag en lækker soul-pop single med stærke RnB elementer. “On the Run” er en sang om familien og de skæl, der kan opstå deri, når man ikke forstår hindanen. På “On the Run” er det tydeligt, at Betty Bass’ stærke vokal er kommet endnu mere i centrum. Med et mere nøgent beat, får vi virkelig lov til at høre alle aspekter af den soulede vokal. Selve sangen er enormt velskrevet og leder næsten tankerne hen på old school 60’er sangskrivning i måde sangen er bygget op på.

King Princess – “PAIN”

En af de mest interessante popkunstnere, King Princess, er i dag klar med en blæret ny single, “PAIN”. Der er tale om et utroligt ørehængende nummer, der med sin interessante intro hurtigt sætter sig på hjernen og har potentiale til at blive en sang, vi kommer til at høre meget i radioen. Der er noget næsten 00’er-pop over “PAIN”, der bestemt vækker varme minder fra de gode gamle dage. Det her 00’erne møder 20’erner virker utroligt godt for King Princess – særligt på det her nummer.

Neon Priest – “Lissabon”

Neon Priest kommer med det mere afslappede islæt til Ugens Uimodståelige. “Lissabon” er en længselsfuld popsang med bløde guitarer og en insisterende vokal. Man kommer næsten til at tænke på en Latin-kærligheds sang, og romantikken kan virkelig blomstre til dette nummer. Man kan i høj grad fornemme, at der er en udvikling i sangen – den starter stille ud og bliver så gradvist mere intens og dansabel – alt i takt med, at vokalen bliver endnu mere længselsfuld.

Ellers tilføjet:

AJ Tracey – “Yumeko”
AMA – “Facts”
Arlo Parks – “Caroline”
Communions – “Splendour”
Cosha – “Berlin Air”
Christine & the queens – “3SEX”
Elias Bendix – “We Can Be No One But Us”
Fanny Wree – “Fairy Story”
Jade Bird – “Houdini”
JP Sunshine – “I Want To Stay”
KTPIV – “Alting spinner”
Lokoy – “a mistake”
Lucas Appiah – “Señorita (feat. Skinz)”
MANILA – “Honest”

Polo Club x David Ralph – “Show Your Light”
Rina Sawayama – “LUCID”
Shadi G – “Goddess pt. 1”
Såforsatan “Aldrig Har Jeg”
Tessa – Blæstegnen (feat. Orgi-E)”
The lounge soceity – “Burn The Heather”
VEN – “H8 LOVIN”
Yör – “Louise”

Følg playlisten her:

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com