fbpx

BAEST driver os til slagting med et brag af en førstesingle fra deres kommende album

Foto: Anna Marín

BAEST er tilbage for fuld smadder med en fin julegave til alle Danmarks uartige børn.

 [ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

De Aarhusianske fee-dø stjerner BAEST udgiver i dag den første single “Abattoir” og annoncerer i samme omgang udgivelsen af deres tredje album Necro Sapiens, der er sat til at udkomme den 5. marts 2021. Abattoir er et andet ord for slaughterhouse, og man må sige, at sangen lever op til sin titel. Med et tungt og langsomt fængende hook bliver man drevet ind som et dyr til slagtning.

Allerede på “Abattoir” kan man fornemme et lille retningsskift for BAEST – alting er lidt mere raffineret, og der er noget internationalt over lyden – og med BAESTs udlandsdrømme er det vist kun passende. Pladen har forhåbentlig mere af samme skuffe, for det klæder bestemt bandet at være sig selv 100 procent. 2021 bliver på mange måder et hektisk år for BAEST, der i kølvandet på Necro Sapiens har planlagt en omfattende turné, som vil indeholde en masse danske shows. Så man må sige, at den danske metalscene får revanche efter et sløvt 2020.


Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com