fbpx

Fængende ny single fra indiepop-trioen blueish

Foto:  Louis Montes

Impulsivitet og kærlighed er temaerne på Blueish’ anden single “posters”.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Tidligere i år udgav Blueish deres debutsingle “tears4fears” – et solidt, blødt indiepop-nummer. Nu er de tilbage med “posters”, der følger samme tone med velproducerede smør-agtige toner – denne gang i et univers med mere power. Sangen indfanger følelsen af at være ung og naiv og havde lyst til at stikke af fra det hele. I midten af historien har vi et ungt par, der beslutter sig for at droppe deres hverdagsansvar og bare køre ud i det blå.

Blueish består af drengene Emil Rømer, Flo Reutter og Victor Ghaznawi, der i form af deres venskab og passion for musik har samlet bandet. “posters” er skrevet af i fælleskab en enkelt dag i studiet i Berlin. Det bliver i den grad spændende at følge, hvad der kommer ud af de tre drenge i fremtiden – vi venter spændt på mere. Hør sangen på din yndlings streaming platform.


Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com