fbpx

FORPREMIERE: Pil tager dig med ind i helt intime rammer i live session

Foto: Natasha Penaguiao 

Den spirende danske artist Pil har lavet en fin og intim live session af hendes seneste single “Gulvet” – se forpremieren hos os.

Pil er et lovende og spændende upcoming navn på den danske musikscene – hun spillede blandt andet til dette års UHØRT Festival, hvor vi var blandt publikum og anmeldte koncerten. Nu er alt lukket ned, og koncerter er fortid. Pil har derfor inviteret os med ind i sit soveværelse i en vellykket “bedroom” live session. “Gulvet” er Pils seneste single – et super fedt indiepop nummer, som handler om følelsen af klaustrofobi på et dansegulv, hvor alle andre danser glade rundt, mens man selv slet ikke har lyst – musikken bliver højere og højere, imens ens egen tomhed vokser sig stor indeni. Det er et virkelig godt nummer, og Pil er dygtig til at udfolde sig lyrisk på en meget naturlig og umiddelbar måde. På den nye udgave af “Gulvet” har vi Pils vokal i fokus, sammen med keys og en smule synth. Og her beviser hun, at hun ikke behøver at være pakket ind i vilde popproduktioner eller arrangementer for at vise sit potentiale. For denne nedbarberede udgave af sangen er virkelig smuk, og det klæder også Pil at være i helt trygge og intime rammer. Som tidligere nævnt forgår live sessionen i en seng, i et soveværelse, uden det store set up, men det passer perfekt og sætter rammerne for den ærlige og intime stemning, som Pil formår at frembringe på allersmukkeste vis. Se den før alle andre – lige her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com