Koncertanbefalinger // Uge 49

Foto: WIDE // Asger Sisseck

Så er vi klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra en vild elektronisk duo, neo-soul, elektronisk pop og meget mere lækkert til din øregang. Vi har udvalgt fem interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder

SNASK (RUST Sleeps Around)

Hvor: LiteraturHaus
Hvornår: Lørdag den 5. december klokken 19:30

Den elektroniske duo SNASK, er ret nye på den danske musikscene. De to unge fyrer bag projektet dyrker den rå og og mørke energi, i et udforskende spændingsfelt mellem deres utrolig velproducerede produktion og rytmisk musik. På dette års UHØRT festival var vi så heldige at opleve deres højt energiske liveshow – du kan læse vores koncertanmeldelse her. Trods deres unge alder er de vanvittigt dygtige og der er garanti for en hæsblæsende oplevelse i LiteraturHaus på lørdag. Ud over deres vilde lyd, har de også et fantastisk lysshow live, som intensiverer deres lydunivers på allerbedste vis.

Caleido + NAR (RUST Sleeps Around)

Hvor: LiteraturHaus
Hvornår: Søndag den 6. december klokken 19:00

Den anden søndag i advent kan du opleve en skøn dobbeltkoncert, når Wonderwhy’s nye PR-selskab MAGNIFIQUE holder deres launch party. Første act du kan opleve er det danske neo-soul band Caleido, som befinder sig i et ungdommeligt lydunivers med popmelodier, blandet med herlige jazz og soul detaljer. Andet act er NAR, som består af de to venner Frederik og Karl. Sammen laver de eksperimenterende indierock, og når de spiller på en scene er de hele syv mennesker, så man kan godt se frem til en vild og energisk oplevelse med NAR.

WIDE releasekoncert (RUST Sleeps Around)

Hvor: LiteraturHaus
Hvornår: Fredag den 4. december klokken 17:30

Den danske artist WIDE er endelig tilbage på musikscenen efter en pause på næsten et helt år. Hun er aktuel med EP’en EXIT, og det skal selvfølgelig fejres med et brag. Hun holder derfor releasekoncert med sin spritnye musik, hvor hun for selskab af et helt nyt liveband. Hendes nye lyd er denne gang mere elektronisk med tunge beats, som man kan danse til. Første koncert er udsolgt, så det er med at få fingrene i en billet til ekstrakoncerten.

CODY

Hvor: Dexter / Pumpehuset
Hvornår: Onsdag den 2. december klokken 19:30
/ Lørdag den 5. december klokken 18.15 + 21.15

Bandet CODY gæster Musikhuset Dexter i Odense på onsdag og Pumpehuset på lørdag, hvor der er lagt op til skøn folk-pop. Tidligere på året udgav de albummet Win Some, som blev rost til skyerne – blandt andet af vores anmelder, som kvitterede med topkarakter, hvilket også har resulteret i, at pladen er at finde på vores liste over årets bedste. CODY er kendt for deres stærke melodier og et råt lydunivers, som får dig ind i en drømmende og kalejdoskopisk strøm, og det er svært ikke at holde af det. Bandet er gået fra syv medlemmer til fire, men heldigvis er der intet, der afholder Cody fra at blive ved med at producere musik.

Zar Paulo

Hvor: Train
Hvornår: Lørdag den 5. december klokken 20:00

På lørdag kan du opleve det nye spændende navn Zar Paulo på Aarhusiansk jord, hvor de headliner på Train. De er en poprock kvintet, som med fremadstormende fart har spillet utallige koncerter og var sågar på tour landet rundt med Joyce. Deres dansksprogede sange er catchy og med en rå rockinstrumentering. Forsangeren Emil Johannesen har en vild og karismatisk stemme og med deres indlevende væsen er det svært ikke at give sig hen og blive fanget af deres musikalske univers.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com