fbpx

Konkylie lancerer digital koncertrække med First Flush, carrie white og Atusji i unikke omgivelser

Foto: Konkylie Studio / Mathis Schmidt

Det danske label Konkylie skulle tidligere i år have afholdt deres Konkylie IRL (In Real life) event i Kødbyen, men det måtte som så meget andet, aflyses på grund af corona. I dag inviterer de dig i stedet med til eventet digitalt – Konkylie IRL-ish.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Konkylie havde stået for en aften i deres artisters tegn, da de havde arrangeret en række koncerter på Jolene i Kødbyen. Men efter de nye restriktioner måtte der tænkes i andre baner. Konkylie pakkede en bil og kørte ud til en gård i stedet. En gård med med nogle drivhuse, som også har medvirket i tv-serien The Rain. Her filmede de tre unikke koncerter med nogle af deres udvalgte artister – First Flush, Atusji og carrie white, hvor sidstnævnte skulle have spillet lørdag den 12.december til Bands of Tomorrows Uimodståelige på Posten I Odense. Men når vi nu ikke kan opleve musikken live, er denne digitale koncertrække et ret cool alternativ til en ellers grå og kold dag. De respektive artister spiller hver især ét nummer, som bidrager til en helt speciel og nærværende oplevelse. De tre filmede optrædener er virkelig velproducerede og cadeau til Konkylie, for denne unikke løsning i en ellers hård tid for live musikken.
Oplev First Flush, Atusji og carrie white i smukke rammer lige her.

[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com