fbpx

Ny musikvideo og annoncering af debutalbum fra et af Danmarks helt store pophåb

Foto: Anders Berg

Dopha præsenterer stilsikker edgy pop og røde traktorer, i sin nye flotte musikvideo.

Dopha udgav tilbage i oktober “Anti Breakup Song”, der er den sjette single fra hendes kommende album The Game, som hun samtidig offentliggøre udgivelsen på – nemlig den 22 januar til næste år. Især titelnummeret fra den kommende plade har fået meget opmærksomhed, den er blandt anden nomineret til årets sang hos steppeulvene, som vi også nævner i vores artikel om de nominerede. Den kan du lige tjekke ud her.

Den video, vi i dag får at se, er utroligt personlig for Dopha. Den er nemlig optaget i hendes hjemby Romalt, og traktoren hun kører rundt på er hendes fars.

Det er først efter, at jeg er flyttet væk fra Romalt, at det er gået op for mig, hvor meget det har betydet for mit liv og musikken at vokse op netop der. Roen og tiden til at drømme. Romalt har sat sine spor i min musik og især i mit første album.

Du kan se den flotte video på Youtube.

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com