fbpx

Skarp ny musikvideo fra Jens Nørhave danser gennem tilværelsen

Foto: Jonas Fogh

En fortælling om et forlist forhold og en menneskelig måde at håndtere det på.

Den 20. november udgav Jens Nørhave den første single fra hans kommende EP Smukke Idioter, der udkommer senere i 2021. Sangen handler om en meget turbulent periode i Jens Nørhaves liv. Ham og hans kæreste var ved at gå fra hinanden, men i stedet for at deale med det, tog han bare en hel masse i byen, også selvom han på et tidspunkt var kommet til skade med sit ben og måtte gå med krykker – hvilket så resulterede, i at han vågnede op en morgen efter en bytur, med en helt sort fod. På den måde er teksten “danse på et brækket ben” meget passende, både bogstavligt og metaforisk.

Selve videoen viser skuespiller Marie Skovgaard Larsen danse rundt på krykker, eksistere formålsløst og spise glasuren fra en citron måne. Man får i høj grad indtrykket af at kigge på et menneske, der er ved at gå op i sømmene, og det lyser ud af hovedpersonen, at deres hoved er ved at flyde over af følelser. Vi ser hende endda, bogstaveligt talt, danse rundt på en mark helt alene på krykker. “BRÆKKET BEN” er en meget personlig sang, der har fået en meget personlig musikvideo, som du kan se her på youtube.

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com