fbpx

The Entrepreneurs leverer hverdagspoesi på deres nye single

Foto: Dennis Morton 

Den danske støjrock-trio er endelig tilbage med ny musik og annoncerer et kommende album.

Bandet The Entrepreneurs består af Anders Hvass (bas), Mathias Bertelsen (vokal og guitar) og Jonas Wetterslev (trommer). Bandet er kendt for deres fabelagtige liveoptrædener og har spillet på store koncertscener samt festivaler både herhjemme og rundt i Europa. Deres sidste album fra 2019 – Noise & Romance anmeldte en af vores anmeldere og du kan læse anmeldelsen her.

I fredags udkom singlen “Cinnamon Girl”, som er en smagsprøve på deres kommende album Wrestler, som kommer på gaden den 26. februar. “Cinnamon Girl” kan ses som et mini-portæt af en nybagt familie. Her fortæller forsanger Mathias Bertelsen om singlen:

– “Cinnamon Girl’ er en sang til min datter. Den handler om den kæmpe omvæltning det er at få et barn. Egoet får et tiltrængt knæk, der er en masse ting man må give afkald på, og pludselig tager det tyve minutter at tage sko på. Men det er sgu okay. Det er det hele værd, Det er faktisk en gammel instrumental fra en studiesession, vi havde for flere år siden, hvor vi ikke kunne forløse sangens potentiale. Den har dog hele tiden ulmet i vores bevidsthed, og det var en kæmpe tilfredsstillelse, da vi knækkede koden.

Sangen har en fin fortælling, indkapslet i en eksperimenterende rockmelodi. Det er et lovende udspil fra den danske trio og det bliver spændende få mere musik fra de gæve rockgutter. Lyt til “Cinnamon Girl” på din fortrukne streamingtjeneste:

Spotify

Apple Music

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com