Ugens Uimodståelige // Uge 51

Foto: Zookeepers // PR

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 13 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Zooekeepers x Littgloss – “Wherever You Want”

De to fremadstormende producerduoer LittGloss og Zookeepers er gået sammen om fredagsbangeren “Wherever You Want”. Zookeeper sendte en demo til drengene bag Littgloss, og det var kærlighed ved første lyt. På nummeret sammenkobles den tunge house fra Zookeepers og Litgloss’ mere elektroniske propduktioner i et storladent festnummer. “Wherever You Want” har et løftende og opmuntrende beat, som bringer en smule lys i disse mørke tider. Der er ingen tvivl om, at dette samarbejde har været efterspurgt længe, og nu er dagen heldigvis kommet, hvor to af Danmarks mest spændende og aktuelle producers går sammen på et nummer – værsgo!

Isah – 2 “Glass”

Isah er et af de helt store upcoming stjerner på den norske urbanscene. Det beviste han til dette års by:Larm, hvor han tog prisen som årets Stjerneskud 2020. Han har allerede mange millioner streams, og med sin single “HALLO”, i et samarbejde med produceren Dutty Dior, vandt han prisen Årets Hit til den norske udgave af P3 Guld i 2019. Han er altså et stjerneskud uden lige og med sine groovy hiphop-sange, som virkelig sætter en stemning og vibe, er der ikke noget at sige til den succes, som han hevet til sig. Han er nu ude med den nye single “2 Glass”, som har en følsom R&B-vibe over sig sammen med trap/hiphop-elementer, som virkelig vokser på en. Så skynd dig at sæt noget Isah på og nyd weekenden.

FELIX SANDMAN x Astrid S – “Relations”

Den populære svenske artist FELIX SANDMAN er gået sammen i et powersamarbejde med den lige så populære Astrid S fra nabolandet Norge. Vi har virkelig med to super artister at gøre, og det er et super sejt nummer, de sammen har skabt. Begge har de flere millioner streams og besidder hver deres meget internationale lyd – Astrid S har allerede vundet mange awardpriser og FELIX SANDMAN kan prale af sine fire gange guld- og seks gange platinudgivelser. “Relations” er et velproduceret nummer, hvis fængende og tunge beat sætter sig fast i din øregang. Et nummer, som meget velfortjent er en af denne Uimodståelige-favoritter. Vi har tidligere taget en snak med Astrid S, og du kan læse interviewet lige her.

Ellers tilføjet:

blueish – “Posters”
Diplo x Leon Bridges – “Horizon”
Caroline Polachek – “Breathless”
Cham Léon – ¨”Two”
Emelie Hollow – “Me”
Genelle – “nothing at all”
Maggie Rogers – “Together”
Mellow – “100P”
Little Dragon x Moses Sumney – “The Other Lover”
slowthai – “Thoughts”

Følg playlisten her:

[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com