Black Pumas er klar med ny, funky version af deres hitsingle

Foto: Bryan C Parker

Black Pumas var et af mange navne, som optrådte til indsættelsen af præsident Joe Biden i går, hvilket de fejrede med to nye udgivelser.

I går optråde de to seje gutter bag Black Pumas til indsættelsen af USA’s nye præsident Joe Biden. I samme forbindelse har de udgivet to singler under Spotifys koncept ‘Spotify Singles’. Konceptet er oprettet for at give artister mulighed for at optage nye unikke versioner af deres egne numre (side A) og coverversioner af numre fra andre artister, de elsker (side B).
Austin-duoens valg til de to numre faldt på hitsinglen “Colors”, hvor Chicago-oktetten – bestående af otte brødre, som tidligere har arbejde med superstjerner som Prince, Gorillaz og Childish Gambino, Hypnotic Brass Ensemble – blev tilføjet. Singlen er nomineret til ‘Record of the Year’ til årets GRAMMY Awards. På den måde rummer den nye version af singlen både hiphop, jazz og funk, som gør nummeret elskværdigt.
På B-siden faldt duoens valg på en coverversion af Rodriguezs “Sugar Man” – et nummer, som de begge har været tiltrukket af i mange år, og har inspireret dem på mange måder. De mener, at det er et meget ægte og tidsløst stykke musik, som fortjente en genlyd.

Udover GRAMMYs-nomineringen af “Colors” til ‘Records of the Year’ er singlen også nomineret under kategorien ‘Best American Roots Performance’, mens deres album Black Panters (Deluxe Edition) er nomineret til ‘Album of the Year.’ Der er altså god grund til at give Black Pumas Spotify Singles et lyt.

Det kan du gøre her.


Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com