fbpx

Kom op i tempo med Vacation Forevers nye single “Ride or Cry”

Foto: Marcus Palmqvist

I fredags udkom svenske Vacation Forevers catchy pop/rocksingle “Ride Or Cry”, som er anden forløber til et kommende album.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den svenske artist og multi-instrumentalist Zacharias Zachrisson solodebuterede under navnet Vacation Forever i 2018 og har jævnligt givet lyd fra sig siden. I slutningen af sidste år udkom artistens varme og stemningsfulde indiepopsingle “21 Days”, der har en bahagelig instrumentering og lettere søvnig vokal, som kun klæder stilen. I stærk kontrast til denne udgav Vacation Forever en upbeat og melodiøs pop/rocksingle med titlen “Ride Or Cry” i fredags. Den nye single er langt mere energisk og stadion-poppet og måske ikke præcis, hvad man havde forventet af artisten efter “21 Days”. Begge singlerne er indspillet af den GRAMMY-nominerede producer Patrik Berger vil være at finde på Vacation Forevers kommende album Real Life Sux, som udkommer i løbet af i år. Kontrasten mellem de to singleforløbere tyder på et alsidigt album. Det glæder vi os til at høre!

Lyt til “Ride Or Cry” på Spotify her.

Eller Apple Music her.

[/ihc-hide-content]

Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com