fbpx

Marsheaux afslører dansk duo som support til deres kommende koncert i Amager bio

Foto: George Katsanakis

Når den elektroniske duo Marsheaux for første gang gæster Danmark til oktober, bliver det med danske SoftWave med som support.

Den græsk/britiske duo Marsheaux skal endelig spille koncert i Danmark. Til Oktober indtager de nemlig Amager Bio, og spiller deres længeventede første koncert på dansk jord. I dag kan vi så bekræfte at de, med som opvarmning, har den danske synthpop-duo SoftWave. SoftWave består af parret Catrine Christensen og Jerry Olsen, og de har allerede opnået stor ros i både ind- og udland for blandt andet deres debutalbum Game On. Senest har duoen været på tour som opvarmning for den britiske duo OMD, og senere på året er det altså Marsheaux’ tur til at nyde godt af den danske duo.

Du kan opleve SoftWave som opvarmning for Marsheaux i Amager Bio d. 25. oktober 2021.

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com