fbpx

Masser af mystik i Fauneas nye single

Foto: Romeika Cortez

FAUNEA-projektet startede med en akustisk guitar og en lang række småshows på diverse barer. Men de seneste år har FAUNEA bevæget sig mere og mere imod det elektroniske univers. I dag er hun ude med singlen “CRZY” der kombinerer det elektroniske med en smuk melodi.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Efter hun udgav sin debutsingle i 2019, har der været fart på FAUNEAs upcomming-karriere. Med kun to singler i bagagen, altså udover “CRZY”, har den unge sangerinde allerede spillet på UHØRT festival, live på P3 og endda haft sin single “Sound Of Breaking” med i Netflix-serien Tiny Pretty Things.

Og den nye single “CRZY” har i den grad også potentiale til at nå langt. “CRZY” er udpræget elektronisk, og har noget mystisk over sig. Fauneas luftige vokal, der fuldender det mystiske univers, minder nærmest om noget, der kunne være titelsangen til den næste James Bond-film. Faunea beskriver selv sangen som »følelsen af at være fanget i noget der er “for perfekt”.« Og inspirationen til sangen udspringer af et tidspunkt i Fauneas liv, hvor hun fandt sig selv i et forhold, der netop var “for perfekt”. Og det stemmer godt over ens med det univers Faunea skaber i “CRZY”. Den knivskarpe vokal ovenpå det mystiske, eksperimenterede beat skaber nemlig et rum til at bryde de rammer, der ellers kan fremstå faste og polerede.

Med “CRZY” giver Faunea dig muligheden for at leve dig ind i et elektronisk univers, hvor det acceptabelt at ‘go crazy’, og det er helt klart et lyt værd.

Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com