fbpx

Oplev det smukke, norske fjeld og et groovy nyt track fra Orions Belte

Foto: Nikolai Grasaasen

I dag udgav Orions Belte instrumental-singlen “Lotus” og en smuk musikvideo.

Den norske instrumental-trio Orions Belte har udgivet et lækkert, nyt nummer med groovy rytmik, spændende synth-lyde og et hav af gode guitareffekter. Nummeret hedder “Lotus” og er gruppens anden singleforløber til deres kommende album Villa Amorini, som udkommer den 9. april i år. Derudover har drengene netop udgivet en mere stripped down live-version af samme nummer med tilhørende video. Videoen er optaget i Mulakamben i forbindelse med en streamingskoncert, som trioen sendte fra deres hjemland i sommers. Kontrasten mellem det smukke, norske landskab og Orions Beltes farverige tilstedeværelse er fantastisk, og videoen er en anbefalelsesværdig fornøjelse. Se den her, og hør singlen her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com