fbpx

Sarah Klangs nye udgivelse emmer af cowgirl-coolness

Foto: Fredrika Eriksson

Med “Fever Dream” fremmaner Sarah Klang et popunivers, hvori der både er plads til at være cute, cool og den ultimative cowgirl.

Sanger og sangskriver Sarah Klang er Sveriges helt egen country-inspirerede popdronning. Hun har tidligere vundet en Grammis (den svenske ækvivalent til Grammy Awards) i kategorien “Best alternative pop” med albummet Love in the Milky Way. I dag er hun klar med sangen “Fever Dream” og en tilhørende musikvideo. Sangen er hendes tredje udspil fra det kommende album VIRGO, som lander i maj. “Fever Dream” er et roligt nummer, med melodisk guitar og Sarah Klangs behagelige vokal. Sangen blev skabt ud fra en feberdrøm, som handlede om en fyr, Sarah Klang var forelsket i. Drømmen er blevet til dette velklingende, alternative popnummer, som er perfekt at læne sig tilbage og lytte til i en mild morgentime.

Den smukke musikvideo fremstiller den svævende og lidt skøre følelse, som både feber og forelskelse kan være årsag til. Videoen har en kitschet cool-girl æstetik, hvori nuttede animationer og GIF-lignende elementer flyver rundt på skærmen. Dette sker imens Sarah Klang og to mandlige medvirkende skiftende danser linedance, hænger ud og kysser. Der er generelt tændt godt op for 00’er viben, når Sarah Klang synger foran greenscreenens varierende baggrunde, imens en vindmaskine blæser hendes hår livligt op. Vi anbefaler både at lytte til “Fever Dream” og udforske den hjertevarmende video, der hører til.
Se musikvideoen her:

Eller lyt til “Fever Dream” på din foretrukne platform:
Spotify
Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com