fbpx

Tag en tur i drømmeverden med Saccades

Foto: Kat Day

Få stresset af og nyd weekenden til denne lækre og blide psych-rock single fra Saccades.

Ny single fra det kommende album Flowing Fades fra Saccades giver dig mulighed for at drømme dig en tur til ønskeøen med hans psykedeliske pop.

Når man lytter til “Islands Past” kan man næsten fornemme solens varme stråler pible frem fra den skydækkede himmel. Lydbilledet er spækket af varme synthesizer lyde og de drivende trommer sørger sammen med bassen for at sangen kommer fremad. I venstre øre får du guitar der vækker minder fra Vinnie Who’s Harmony album. Om sit kommende album Flowing Fades siger manden bad Saccades, Nicholas Wood:

Jeg ville skabe noget afslappende man kan fordybe sig i. Musik beregnet til at dagdrømme, som man kan lytte til ved solopgang eller solnedgang. Selvom det er lidt mere luftigt og mildt end hvad jeg normalt udgiver, føler jeg at der er stærke hints af melankoli, der reflekterer den verden det blev skabt i.

Vi ser frem til at høre Saccades næste album, der kommer til verden den 9. april 2021.

Lyt på Spotify.
Lyt på Apple Music.

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com