Ugens Uimodståelige // Uge 3

Foto: KAMARA // Ida Fiskaa

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder

CHAI – “ACTION”

Man kan ikke andet, end at elske Roskildeaktuelle CHAI og deres dansable, alternative popsange. Tidligere på ugen udgav de singlen “ACTION”, som er inspireret af ‘Black Lives Matter’-demonstrationerne i sommer. Manas leadvokal lyder måske lidt, som candyfloss smager, men lad dig ikke narre af det – “ACTION” er en hyldest til handlekraft og opfordrer lytteren til at være den forandring, de ønsker for verden. Hvis du kan lide japanske CHAIs finurlige univers, kan du glæde dig til den 21. maj, hvor kvartettens næste album Wish udkommer. Og så kan de (forhåbentlig!) opleves på Roskilde Festival til sommer.

KAMARA – “Carry You Home”

“Carry You Home” er fjerde single fra den norske sangskriver og artist KAMARA. Lyden er lækker pop med runde synth-flader, god rytmik og KAMARAs dejlige vokal i front. Teksten er lyrisk mere personlig, end KAMARAs tidligere udspil og handler om den ekstra byrde, der nogle gange følger med kærlighed. KAMARA udtaler:

Det er kun naturligt at ville hjælpe dem, man elsker. Men man kan ikke lade det holde én nede. Man skal være stærk for at hjælpe med at bære en andens byrde sammen med ens egen. Det er som på en flyvemaskine – tag din egen maske på, før du hjælper andre!

Sammen med singlen teaser KAMARA en debut-EP, hvilken man jo med fordel kan holde øje med, hvis man kan lide “Carry You Home”. I mellemtiden kan man læse eller genlæse vores interview med den norske artist her.

Goat Girl – “Badibaba”

“Badibaba” er Goat Girls nye, eksperimenterende og sjove udspil. De fem postpunkere fra London dyrker en lidt mørk og folket lyd på “Badibaba”, hvor en fremtrædende basfigur og spændende synthesizers går hånd i hånd med gruppens dovne vokaler. Nummeret kan på det varmeste anbefales, hvad enten du skal høre noget sjovt eller noget rigtig godt. På fredag den 29. januar udkommer deres næste album On All Fours, som vi glæder os meget til at høre!

Ellers tilføjet

Alexander Gradjean x ALEA – “Weeps”
Amalie Bryde – “Lay Down”
Balthazar – “On A Roll”
Charly Haze – “The Boys Of Summer”
CHINAH – “Mysteroious”
Dopha – “Monsoon”
The Entrepreneurs – “Sweet”
Esmé – “For The Thrill”
Griff – “Black Hole”
Goat Girl – “Badibaba”
Kiwi jr. – “Tyler”
LOVA – “Dance For The Hell Of It”
Louis Jarto – “Chemicals & Coffee”
Lokoy x Moyka – “murder in my mind”
Phogg – “From the station”
Rachel Chinouriri – “Darker Place”
Raf Rundell – “More U Know”
Rhye – “Come In Closer”
Soels – “Say It”
Uden Ord – “Et Klart Eksempel (Der Ved Cyklerne)”
Vacation Forever – “Ride Or Cry”
Yard Act – “Dark Days”

Følg playlisten her:

Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com