fbpx

Hernia etablerer sig i dansk punk-rock

Foto: PR

Dansk rock får ny lyd med den punkede solo-act Hernia. Med førstesinglen “Dead Inside” får vi en teaser for, hvad vi kan forvente fra Malte Hill fremover.

Hernia er Københavnske Malte Hills soloprojekt. Hill er kendt som sanger og sangskriver i punktbandet Molly, som blandt andet har spillet på Roskilde Festivals Risingscene i 2015. “Dead Inside” er den første singleudgivelse fra Hernia, og fungerer som forløber for en kommende EP. Det er et råt og energisk nummer, som lyder af garagerock og 90’er-punk. Det er et tilgængeligt track, der lader Hills vokal brede sig døsigt ud over de skærende guitarer og nærværende trommer. Med en snert af nostalgi for det forrige århundredes rock-æra, spiller Hernia weekenden ind med melodiske riffs og stålfast energi. Dette spritnye projekt er værd at holde øje med, som et stærkt udspil på den danske punk-rockscene.

Du kan høre det dejligt støjende nummer her:
Spotify
Apple Music

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com