fbpx

I afslappet live-session minder Frit Løb dig om, at du aldrig er alene

Foto: Daniel Lauritsen

Den nørrebro basserede hiphop-duo har i anledning af coronarestriktionernes forlængelse udgivet en live-session af deres sang “Aldrig Alene”. Der er fuld skrue på melankolien i de bløde synthflader og svævende guitartoner. Og med Cillian Murphys rolige, dybe og veltimede rap, formår de to mænd faktisk at overbevise lytteren om, at vi aldrig er alene.

Da vi første gang hørte om Frit Løb og deres debut-single “Drømme”, der vidste vi, at de var kommet for at blive. Kort efter debuten kom opfølgeren “Purpur”, og nu er den alternative hiphop-duo klar med en vide-livesession af sangen “Aldrig Alene”. Videoen er desuden også startskuddet til deres live-koncept #fritflow.

Med “Aldrig Alene” viser drengene en mere melankolsk side af sig selv, end vi hidtil har set. Og taget den dystre verdenssituation i betragtning passer videoen godt ind. Videoen er udgivet kort efter, at de danske coronarestriktioner igen er blevet forlænget. Om sangen fortæller den ene halvdel af Frit Løb, Cillian Murphy:

– Jeg oplever, at mange i min omgangskreds er ved at have ramt muren i denne nedlukning. Folk kæmper for at holde sig ovenvande. Sangen skal give følelsen af, at det hele skal nok gå. Du er aldrig den eneste, der kæmper med menneskelige grundfølelser som utilstrækkelighed og længsel efter mening.

Sangens budskab er altså, at den følelse mange af os går rundt med, er helt normal. Det Frit Løb har gang i, er til gengæld ikke helt normalt. Musikken er usædvanlig velproduceret, og både instrumentsammensætning, vokal og lyrik har en ro over sig, der er virkelig tiltalende. Det er spændende, hvad der ellers kommer fra Frit Løbs hånd i fremtiden. Du kan tjekke den flotte live-session ud her

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com