fbpx

Julias Moon er ude med ny single om uovervindelig kærlighed

Foto: Copenhagen Records

Duoen er i en overgangsfase fra ung til voksen. Deres ambitioner er store, og det samme er følelserne i den nye single.
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Efter en hæsblæsende tid i toppen af dansk popmusik og et efterfølgende, brat karrierestop er den danske duo Julias Moon tilbage med deres nye single “Larger Than Life”. Singlen er den anden i rækken fra deres debutalbum, som forventes at udkomme senere på året. Overgangsfasen fra ung til voksen er også at spotte i deres musik, som har bevæget sig fra pophits i et synth-tungt og sexet 80’er univers til den mere klassiske sangskrivning, hvor klaver og akustisk guitar møder et digitalt univers. De arbejder med temaer som ultimativ kærlighed, tid og forgængelighed, hvor der både bliver kigget tilbage på minder og frem i tiden. De beskriver deres nye, genfødte lyd, som en lyd, der trækker på alt fra Disney-ballader, George Michael i 00’erne og ravescener i 90’ernes London.
Da deres vej krydsede i slutningen af 2020 opstod den musikalske kemi igen, og de begynde med det samme at starte på ny musik. Kort efter udgav duoen deres første single i fire år “Drive”. Både den og deres nye single “Larger Than Life” afspejler deres kæmpe ambitioner, musikalske dygtighed og fantastiske evne til at lave kæmpehits.

Lyt til singlen på Spotify.

[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com