fbpx

Molina x Jonas Bjerre giver liv til dystopisk undervandsmysterium

Foto: Molina // Veronika Vidø

Der er opstået et overraskende, men absolut eventyrligt samarbejde mellem den dansk-chilenske komponist Molina og Jonas Bjerre, som er forsanger i Mew. Sammen har de tilvejebragt sangen “Cold”, der er et cello-baseret, sanseligt nummer.
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

På “Cold” får vi både fornøjelsen af Molinas luftige vokal og Jonas Bjerres sensitive stemme. Sangen væver en slags eventyrlig rejse, med skiftende rytmer, drivende cello og et mytisk lydbillede. “Cold” konstituerer skiftende et ukompliceret og højt avanceret lydunivers, hvilket skaber en skvulpende fornemmelse for lytteren. Molina og Jonas Bjerre udforsker sammen en musikalitet, som resulterer i et nysgerrigt, flydende, og utilregneligt nummer. Sangens auditive følelsesimplikationer er stærke, og det er næsten ikke til at tro, at den ikke er skabt specifikt som underlæg til en melankolsk filmscene.

“Cold” ankommer dog selv med en sensuel musikvideo som følge. Det Københavnske videokollektiv Aporia har sammenflettet en æstetisk video til sangen, som portrætterer et slags undervandsmysterium med en vandnymfe, der er fanget i en dyster og diset virkelighed. Det storslåede projekt byder på en musikalsk og visuel sanseoplevelse, som man ikke bør være foruden. Se den dystopiske musikvideo her.

Du kan lytte til “Cold” via
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com