Nordiske Hits // Uge 7

Foto: Undertekst // Julius Ambrosius

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 19 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Guldimund – “Dem, Vi Plejede At Være”

Guldimund udgav i fredags sit album Dem, Vi Plejede At Være og titelnummeret derfra er at finde på vores Nordiske Hits playliste. Med sine flotte tekster skildrer Guldimund et parforhold, der er på vej mod enden, og inviterer lytteren helt ind i de mest intime tanker om tilværelsen. Asger Nordtorp der står bag kunstnernavnet Guldimund har fortid i TÅRN og Blaue Blume, men har nu fokus på sit virke som Guldimund.

Jonas Hibiki Feat. Buffalo Kill – “Lost In the Down”

Jonas Hibiki er en af af de 21 nordiske navne vi synes du skal holde øje med. Han er aktuel med den nye single “Lost In The Down” der er en laidback synth-pop banger. Med base i Bergen sender Jonas Hibiki musik ud, der læner sig op ad synth-poppen med inflydelse fra funk, hip-hop og rock. Hibiki voksede op i et musikalsk hjem, hvilket også kommer til udtryk når han agerer producer for sin lillebror; Hip-hop artisten MachoMayne.

Undertekst – “Du Ku’ Have Taget Min Hånd”

Undertekst sætter kurs mod stjernerne. Som finalister i Karrierekanonen 2019, spillede Undertekst på Smukfest 2019. Bandet er en kvartet fra Århus der med fængende melodier synger om ulykkelig kærlighed og andre sårbare emner. Undertekst formår at udtrykke ungdom, natteliv og upoleret kærlighed med deres musik gennem den ærlige tekst. På “Du Ku’ Have Taget Min Hånd” skildrer Undertekst en blomstrende kærlighed, udfordret af nedlukningen af Danmark. Vi ser frem til at høre mere fra de fire unge drenge fra Århus.

Ellers tilføjet:

Charlotte Qvale – “Ghost”
Chris Burton – “Hjertet Ved Hvad Det Vil”
David Dear – “Friendly Fire”
Dolly Dolores – “Dream”
Farveblind Feat. Ravi Kuma- “Horse”
flora cash – “Feeling So Down”
GRO – “Fade In Time”
KIDD – “Buongiorno”
Lydmor Feat. Eivør – “Nevada”
Lærke Emilie – “Tilbage Til Væk”
Mariam Bryant Feat. Victor Leksell – “tystnar i luren”
Marwan Feat. Suspekt & Kå- “TAK”
Mellow – “Convoy”
Mirja Klippel – “Slow Coming Alive”
Nelson Elle – “All For You”
Valerie – “Bullet”

Følg playlisten her:


Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com