fbpx

Ny R&B/pop-artist debuterer i dag med singlen “Focus on You”

Foto: Daniel Almås

Tidligere i dag udgav norske Isabelle Eberdean sin debutsingle “Focus on You”, og teaser desuden en ny EP til sommer.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den splinternye, norske artist, Isabelle Eberdean blander retro-soul-teksturer med moderne pop på sin debutsingle, “Focus on You”. Lyrikken beskriver glæden ved at have fundet en person, som man kan dele alt med og vigtigheden af at værtsætte denne person. Nummeret er lavet i samarbejde med produceren, Marius Elfstedt og er det første udspil fra en kommende EP, der bliver et både dansabelt, afslappende og nærværende værk. EP’en kommer til at hedde Internal Monologue EP, og udkommer i juni måned. Debutsinglen lover godt for den nye artist og hendes kommende EP. Lyt selv lige her:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com