fbpx

Overspringshandlinger er vejen frem for kulørte Coral

Foto: Ebba G. Ågren

Coral skaber en personlig fortælling om trivielle handlinger og gøremål med sin nye single “instant noodles”. Tag en pause fra hvad end du har gang i, og kom i pjække-humør med Coral.

Med sit tredje udspil fra det kommende album Spoon, har svenske Coral kreeret en hymne til hverdagens overspringshandlinger. På “instant noodles” synger hun om alt det hun laver i stedet for at være produktiv og rydde op i sit hjem. Hun giver os et personligt indblik i, hvad hun får tiden til at gå med, når hun keder sig; hun spiller Mario Kart, onanerer, hænger ud i sin seng og spiser nudler. Sangen er let og humoristisk, men opererer samtidig med et ambitiøst lydbillede af punktuelt guitarspil og overlegen vokalpræstation. “instant noodles” er et blidt nummer, som opfordrer lytterne til at give sig hen til kedsomeden, apatien og de meningsløse handlinger. Corals imponerende balancering af satire og seriøsitet, samt hendes flair for historiefortælling, leder tankerne hen på canadiske Martha Wainwrights musikalske virke. Dog har Coral en særligt mild og let døsig sangstemme, som gør hendes lyd ganske særlig. Af samme grund er hun også at finde på vores liste over 21 nordiske navne, du skal holde øje med i 2021 – find listen her. Du kan lytte til “instant noodles” her, og måske få lidt inspiration til hvad du skal lave under lockdown.

Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com