fbpx

Passiv vildskab og flabet nonchalance med Glitchis debutsingle “WTT20’s”

Foto: Anika Larsen

Tidligere i dag udgav Glitchi sin debutsingle, “WTT20’s”, og teaser desuden for en kommende EP.

Mens det første pandemi-lockdown herskede i Danmark, skrev dansk/amerikanske Nina Larsen, aka Glitchi, sin debutsingle, “WTT20’s”. Singlen er på den ene side præget af en eksperimenterende og dyster elektro-lyd med tunge synthesizers og vilde vokaleffekter, men farves samtidig af dissonerende guitarmelodier og en fuldstændig overlegen basgang. I front for det hele, fremfører den unge Glitchi sine dragende vokallinjer, der både er flabede og nonchalante på en og samme tid. Om singlen fortæller artisten selv:

Jeg var nok inde i en angstfuld periode fyldt med “fuck det her”. Jeg begyndte at tabe den sidste rest af håb for mit land. Sangen var en direkte manifestation af alt det lort, der fandt sted i 2020 og mit mål var bare at skrige det ud af mine lungers fulde kraft, selvom jeg endte med at synge på en relativt afslappet facon. “WTT20s” er et tveægget sværd – den handler ikke bare om det nye årti, men også om mig, der går ind i mine 20’ere og lægger mine teenage-år bag mig. En i sandhed transformerende periode i mit liv og i den verden, vi lever i.

“WTT20’s” er titelsang og første forløber for artistens kommende EP, WELCOME TO THE TWENTIES, som lander den 21. maj i år. EP’ens sangskrivning er efter sigende præget af postmodernitetens klimamæssige, samfundsmæssige og psykologiske undertrykkelse. mens lydsiden er farvet af musiske elementer fra både hyper-pop, metal, jazz og klassisk musik. Needless to say, glæder vi os helt vildt til at høre det!
Lyt i første omgang til den fantastiske debutsingle her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com