fbpx

Pop-basker fra Conan Gray

Foto: Universal Music // PR

Amerikanske Conan Gray er ude med endnu en pop-basker. “Overdrive” er den første single i 2021 fra texanerens side.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

“Overdrive” er en meget klassisk popsang. Hvis man skulle bruge en ordbogsdefinition på en et typisk radiohit, kunne Conan Grays seneste single være et eksempel. Der er ikke rigtig noget der gør sangen særlig, men det er stadig et veludført stykke håndværk der glider let ind i øret. Lydbilledet er baseret på elektroniske virkemidler der giver massere af plads til at Conan Gray kan udvise sit vokale talent.

Om sin seneste single siger Conan Gray:

Jeg har brugt hele året vandrende alene rundt i mit hus, og jeg ville gerne lave noget, som jeg kunne danse rundt til. Og noget jeg kunne synge ind i brusehovedet til.’…’Jeg håber at folk får det på samme måde, når de lytter, og de bare kan få et øjebliks hensynsløshed og vildskab,

Lyt på Spotify.
Lyt på Apple Music.

[/ihc-hide-content]

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com