fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 6

Foto: Drew Sycamore // Nikolaj Osorio

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Cindy Chiche – “Lose Control”

Dansk/franske Cindy Chiche sparker døren ind til weekenden med sin dansevenlige debutsingle “Lose Control”. Bevæbnet med en catchy melodi og en bas, der går lige i brystbenet, sigter Cindy Chiche efter stjernerne og sætter sig op ved siden af de helt store popikoner. For Cindy Chiche har musikken altid været et frirum for både tanker og hæmninger, og “Lose Control” er symbolet på netop det. Hun fik idéen til sangen, da hun var på besøg hos hun sin far i Sydfrankring. De smukke franske omgivelser ledte hendes tanker tilbage på tiden, hvor hun selv boede i Frankring, og “Lose Control” handler om den følelse af splittelse, der fulgte med, da hun flyttede til Danmark som 10-årig. Cindy Chiche fortæller selv:

– Jeg har ofte følt mig misforstået, fordi jeg ikke kan udtrykke mig ordentligt på hverken dansk eller fransk, og nogle gange har jeg følt mig ensom, fordi jeg altid følte jeg manglede noget.

Med “Lose Control” kan du sætte hæmninger og begrænsninger på pause, og slå dig løs på dit hjemmedansegulv.

Drew Sycamore – “45 fahrenheit girl”

Drew Sycamore har noget at leve op til, når hun i dag udgiver sin nye single “45 fahrenheit girl”. Hendes to seneste singler “Take It Back” og ”I Wanna Be Dancing” gik nemlig hele vejen til tops på den officielle airplaychart. Heldigvis lever “45 fahrenheit girl” op til de høje forventninger, og vi har fået endnu et 90’er-inspireret nummer at afstandsdanse til. “45 fahrenheit girl” har en klassisk tematik – men med en atypisk vinkel. Den handler nemlig om et kærlighedsforhold mellem en kvinde og en vampyr. Vampyren er død, og kvinden er levende, derfor står hun i et massivt dilemma; skal hun lade vampyren slå hende ihjel, så de kan leve sammen for evigt? Sangen taler lige ind i mange unges teenageår, der stod på vampyrkærlighed i forbindelse med de kendte film og bøger i Twilight-sagaen, og derfor giver Drew Sycamores nye single da også et smil på læben her på redaktionen. Du kan se den flotte musikvideo, der også følger med singlen her.

Tobias Rahim feat. Ida Lauberg – “Stimulanser”

I en tid, hvor de fleste af os kan nikke genkendende til følelsen af at være alene, er Tobias Rahim klar med en sang til at gøre din fredag lidt varmere. I sin nye single “stimulanser” leverer han igen en popbasker, som de færreste vil brokke sig over, bliver sat på, når dansegulvene igen åbner op. Oven i købet har han denne gang slået sig sammen med den dygtige sangerinde Ida Lauberg der, for første gang på dansk, gør et flot stykke arbejde sammen med den unge danske hitmager.

Stimulanserne gør dig glad, når du ikke kan få det du i virkeligheden brænder for (…) Det er folkestemningen blandt alle dem, der sidder alene og virkelig kan mærke ensomheden.

Tobias Rahim forsøger at opløse ensomheden ved hjælp af en smuk duet. Og det giver da også følelsen af, at tosomheden findes der ude et sted gemt væk bag restriktioner og minusgrader.

Ellers tilføjet:

Askling – “Mirror”
Baby Boys – “Gone”,
Biig Piig – “Cuenta Lo”
Cherry Glazerr – “Big Bang”
Chris Burton – “Hjertet Ved Hvad Det Vil”
COIN – “Sagittarius Superstar (Feat. Faye Webster)”
Dry Cleaning – “Strong Feeling”
Emerson Snowe – “Frankenstein”
Farveblind – “Horse”
Gordi x Alex Lahey – “Dino’s”
Huron John – “Arthur”
Jacob Banks – “Parade”
JEONA – “CUFN”
KODI – “fallin”
Lydmor – “Nevada”
Marwan – “TAK (feat. Suspekt & KÅ)
praytell. – “FUKit”
Roosevelt – “Lovers”
slowthai – “45 SMOKE”
Undertekst – “Du Ku’ Have Taget Min Hånd”
Valerie – “Bullet”
Ya Tseen – “Close the Distance”

Følg playlisten her:

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com