fbpx

Wraae sætter ord på stemningen omkring søerne i København

Foto: Rebecca Andersen

Med sin debutsingle “Venter Længe Nok” tager Wraae første skridt i sin musikalske rejse. Singlen er en klassisk popsang, med et fængende omkvæd og genkendelige elementer.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Med kærlige hilsner til 80’er og 90’er pop, er Wraae i dag ude med sin første single. “Venter Længe Nok” hedder den, og den tager udgangspunkt i et sted, mange kan forholde sig til – nemlig søerne i København. I singlen tager Wraae lytteren med en tur rundt om de søer, hvor alle slags mennesker taler om alt og intet.

Musikalsk er der også masser ting, de fleste lyttere vil føle sig hjemme i. Sangens vers bliver helt klassisk bygget op lag for lag, for til sidst at slå sig løs i et omkvæd. Omkvædet har heldigvis en cathcy melodi, der lægger sig et godt sted mellem det dansevenlige og det melankolske.
“Venter Længe Nok” er en udemærket popsang, og du kan snildt bruge den til at skyde din weekend i gang.
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com