fbpx

Alexander Oscar er klar med musikvideo optaget i LEGO house

Foto: Alexander Oscar // Hashim Musa / Universal Music (pressebillede)

Den dansevenlige popsingle “One More Dance” udkom for et par uger siden, og nu er det danske stjerneskud, Alexander Oscar, klar med en video, der følger den gode stemning til dørs.

Tilsyneladende har Alexander Oscar indgået et omfattende samarbejde med LEGO, og den første frugt af det samarbejde kan opleves i den nye musikvideo til “One More Dance”. Videoen er nemlig optaget i de flotte omgivelser omkring LEGO House i Billund. I videoen følger man Alexander Oscar, der danser rundt på forskellige locations i det spektakulære lego-hus, og i bedste popstjernestil udspiller der sig også et lille kærlighedsdrama. Se videoen her

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com