fbpx

Cindy Chiche vil gøre os mere Sydfranske

Foto: the_cosmic_supply_co (pressebillede)

Dansk-franske Cindy Chiche udfordrer den klassiske fortælling om dating med det sprudlende popnummer “Like the Boys”

Cindy Chiche skriver moderne popsange med fængende melodier og et personligt udsyn. Nu er hun klar med singlen “Like the Boys”, som handler om at udfordre klassiske normer og diskurser, omkring mænd og kvinder der dater. Tendensen til at mænd bliver hyldet jo mere de dater og slår sig løs, mens kvinder kan forvente at blive udskammet for deres udskejelser, er netop dét som Cindy Chiche ønsker at gøre op med. Og så håber hun på, at sangen kan medvirke til at gøre lytterne lidt mere Sydfranske i attituden – med andre ord mere frigjorte og mindre konfliktsky. “Like the Boys” er rent musikalsk et fængende popnummer med stilsikker vokalpræstation og dansevenlige elektroniske indslag.
Du kan høre singlen lige dér, hvor du streamer din musik:
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com