fbpx

easy life udgiver singleforløber til deres kommende sommeralbum

Foto: Universal Music Group (pressebillede)

Vi er mange, der glæder os til sommer og sol. Den engelske gruppe har sørget for endnu en ting, man kan glæde sig til, udover solskin og en tur på stranden. De udgiver nemlig deres album ‘life’s a beach’ til sommer.

Gruppen easy life fra Leicester bevæger sig i indiepop, R&B og hiphoppens verden. Dette genremix har resulteret i en masse lækker musik. Gruppen har for nyligt annonceret, at de er klar til at udgive et nyt album i starten af juli. I den forbindele har de udgivet en singleforløber til det kommende album. Nummeret hedder “a message to myself”, og det byder både på fantasifulde melodier, storladet korarrangement, fede hiphopvibes, violinsolo og ikke mindst en unik vokalpræstation fra gruppens forsanger Murray Matravers, der med sin genkendelige stemme og britiske accent, formår at få lytteren til at slå ørerne ekstra meget op, når første vers bliver sunget.

Lyt til “a message to myself”
Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com